Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens dagar

Ensamhetens dagar,
tårarnas tid.

Drömmar förnekar,
min verklighet.

Rädsla,
övergiven,
rädsla!

Ensamhetens dagar,
tårarnas tid.

Vill inte vara kvar,
måste gå.

Ensamhetens dagar...




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-07 16:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande poesi med rädslor och drömmar...men visst ser jag hoppets dagar mellan raderna... ja...
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander