Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infångad

Infångad och trasig
livet går bara förbi
tröttheten på mänskligheten
den bara förblir

Trött på ensamheten
men vill inte störa
trött på att alltid vara
men bara på avstånd

Infångad och knasig
livet går förbi
medan jag bara tittar på
ser livet växa
men ej vid mig

Infångad och trasig
livet passerar förbi
trött på att vara ensam
jag ska sova och vakna
så kanske en dag så finns ett liv
som vill vara nära mig




Fri vers av Wendela Selander
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 10:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ett vanskligt företag
att befinna sig såsom i en glaskupa och se livet passera
medans man kääner sig vara ej delaktig

det gäller väl då, har jag erfarit, att våga vara i det tillståndet och inte fly in i olika aktiviteter, för att tro att man på det sättet kommer ifrån tillståndet
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander