Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetsbygge i postmodernismens anda.




Rysk balett på minerad mark


Mellan ett diktjag och ett diktdu
dansar ett vi på Babushkans drömmar




Fri vers av Almagrundet
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 12:52



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. vilken balans.. jdiktag går inåt och diktdu utåt eller tvärtom och dikjtag kanske tar den mindre rollen och diktdu större ibland eller olika.. eller samma
2010-10-29

  Fredrik P. VIP
det låter övertygande!
snyggt!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet