Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>Svårt att vara tydlig ibland</em><br>


Ord kontra mening

 

Ord - vad menar man egentligen
Vad döljer sig bakom dess vägg
För de ord som du säger kan glädja
men de kan också bli ondskans egg

Så se till att de inte blir en motsats
utan att orden blir de som du menar
inte de som andra tror att du säger..
utan bara det som du vill ha sagt

Ord kan betyda så mycket...




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP