Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det November

Blickar mot solen
som tagit en paus
Vilar i stolen
från arbetets kaos

Njuter av stunden
en känsla av ro
Tanken ej bunden
fritt får den gro

Ser snön falla ner
känns långt fram till vår
Men jag bara ler
min tanke du får




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 454 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-26 19:47



Bookmark and Share


    Annika J
Din dikt gör mej glad en kulen morgon!
2010-10-28

    sajo
Min inställning till november ändras då jag läser din text.
2010-10-27

  Maiah VIP
Den här dikten får en att se framemot november!!! Härlig dikt
2010-10-26

  Marie Å
Som alltid vackra rader från dig.
Gillar din inställning här........ det gäller att kunna ta fram det bra.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye