Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De spelade we where playing


I bakgrunden så hamnade vi, när de spelade. De spelade som fasen och dina ögon tindrade, men där bakom scenens kulisser stod du och såg på bandet som spelade…. Och vi lyssnade dina ögon glittrade och jag kände mej fram. Snabbt så började mina smekningar att ge resultat s a s, men var det musiken eller mina smekningar som fick din kropp att slingra sej.

Men jag fortsatte, du verkade bli helt över dej av mina händer och snart knäppte du upp mina brallor och tog tag…. Det taget gick inte av för hackor kan jag säga, jag vred på mej och du, kände hur oroväckande nära det var, så slutade du och knäppte upp dina egna brallor, de gled ner och du ville…
Jag fick lära känna den hemliga delen av din kropp, våt och villig serverade du den för mej, och vi njöt båda, när du kom. Men du var inte nöjd utan du satte dej på, hade jag inte känt för det så hade det varit våldtäkt för så vild var du, riktigt härligt vild så släppte du ned ditt hår, skakade det och det långa håret dansade med ditt huvud, din bröst gungade, vi smekte, vi kände och under en låts sista hårda toner så kom vi båda skrikande samtidigt….

Länge låg du sen på mej och vi kysstes, vi kände, vi nästan åt av varann, du som kommit hit för att få lägra nån musiker, du fick nöja dej med min taktpinne, och den verkade duga. Efter en stund, strax innan konserten var slut, så gick vi, senare fick vi höra att en av dom hade gått runt och fråga efter dej…. Det är inte alltid som allt funkar så, och efteråt, först efteråt, så började vi snacka….. Jo jag vet, man ska inte börja med sex, jag visste inte ens ditt namn innan men, vad gör man, när känslorna och kåtheten tar över. I ”din” lägenhet gjorde vi om det, lite lugnare, känslosammare, mer smek och ta i, känna på, mysa, må gott. Jag noterade namnet på dörren men det visade sej senare vara helt fel eftersom du lånade en lägenhet, under en tid.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-10-28 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO