Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbara morgon



gud så härligt
att få gå upp
utan ångest

inget skrapande
på bilrutan

frukosten
mjölken
hunden

brasan på
ljuset kommer
godis kvar
i bilen
kö på motorvägen

yes

han äta upp godiset

härliga jobbarkompisar

hoppas det dröjer länge till nästa morgon
vill njuta av denna





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-27 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson