Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ta med en nypa salt..och...bara detta språk passade in i denna känsla tyckte jag..hope u dont mind;)


lite annorlunda text för att vara jag men det är mycket ni inte vet om mig..

jag minns det som var
och med äckelkänslor
inser jag att
kärleken är kvar

du ditt as som gjort
detta mot mig
och ändå kan jag inte
ens sluta älska dig

lindar in det onda
i rosa lull-lull
när allt du egentligen var
var ett superdåligt knull...




Fri vers av firefire
Läst 332 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-27 12:44



Bookmark and Share


  Anna*
Bra att du uttrycker även det smärtsamt svåra! Ibland räcker inte ens dessa ords valörer att beskriva känslan.
2010-11-02

    Max Poisé
Blandar själv mitt språkbruk, och tycker att det är utvecklande när man går utanför de gränsdragningar man själv sätter.
2010-11-01

  Suzy med punkterna
Bra rutet
2010-10-28

  LovisaCecilia
skär i hjärtat på mig. påminner allt för mycket om mig själv.
men fint skrivet, förmedlaar känslan perfekt.
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire