Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontanter från tanter


Kontanter från tanter
Nu jagar skattemyndigheten kontanter
Hela tiden
Som de fjanter de är
Den som tar ut kontanter
Den som sätter in kontanter
”vad är dessa kontanter från”
Frågar banken dej
Med order från skattemyndighetern
”skit i det du”
Svarar man på nåt sätt

Själv skrev jag
”försäljning av sexuella tjänster”
NÅT ska man ju skriva
Beskriva
10 000 insatt
Allt är betalning för andra insättningar
Påsättningar
Och i vissa fall UPPstötningar
1 000 kr för en orgasm
Upprepad insättning
och utdragning
"Va säger ni om det, skattemyndigheten"
TJEJERNA verkar nöjda
Och jag med oftast
Betalt för att ”sätta på”


För det är ju dom som bestämt det
För att komma åt
”myglarna”
Men vad säger man om de största myglarna kan man undra
De som slipper kontanter
Som har kort från företagen
Eller ännu värre
Kommunen, landstinget, staten
eller ”annat av oss vanliga betalt”
”They fuck us”, men utan kondom…..
Dock gärna i spiral så de blir många gånger

Och om man inte får det kontant
Och har det som en inkomst modell
Konstant
Så vad gör man
Blir det ”stämpelavgift” kanske
Och det är ju olagligt
Orgasminkomst torde vara olaglig
Ja inte för den som får in det
Bara för den som betalar
Men ska man då betala skatt för det
För påsättningen inkl oms och moms blir proms

Och hur mycket avsättning
För avskvättning
Och beskattning
Eller b-skattning
Och påskvättning
Eftertvättning
Men ingen moralrättning
Fungerar i såna fall
Heller
”Fuck u to skattemyndigheten”
DUM fråga får DUMT svar….




Och man tänker på Arjas gamla låt
”sticka kniven i den vidriga kronofogden”
Ja ska den stickas nånstans
Så kanske det valet är ett av de bästa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO