Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY NYA Moderaternas nya snäcka


NYA moderaternas

NYA partisekreterare

Har GAMLA lik i garderoben

Så nu får hon shell

Eller om det var då

Hon fick shell

eller det bara var SHELL




Måhända är det snäckan.....
Som lockar....
eller lockat

MEN man undrar
SKÄLLER eller sheller kanske mer
hennes gubbe på snäckan med

Eller blir han snäller
Och han sell är.....
mer
typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-27 18:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Även om "Sofi Propp" (vill jag kalla henne) är en "studieresare i kubik", köpt av en massa intressenter och en förmodad MUTKOLV av gigantiska mått, så är hon INTE ensam, denna farsot härjar bland alla partier
(t o m Lars Ohly´s vänsterprissar (och prissor) kan tänkas uppbära generösa " föreningsapanage" ) .....
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO