Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en omarbetad upplaga)


Slädfärden från välfärden


Slädfärden
Från välfärden
Eller mer från tryggheten
Går på medar av stål
Skor med hål
Av människor som inte alltid tål
Utan dör på vägen

Där både försäkringskassan
Och den styrande härskarmassan
Tar för sej
Medans vi andra
Får ta det vi tål
Med tilltagning snål
Och lite till…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 13:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO