Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel

Du tar på mig som min egen spegel bild
jag njuter, vid din beröring
du får min yta att glittra
jag är vad du vill
bara för att få känna din smekning
jag vill bara ha mer
mer
det är dig jag trånar, dig jag saknar
du är målet för alla mina drömmar
mer
jag lägger mig ner
under världens tryck
nu är det, det händer nu, nu
hoppas
hoppas att det är nu du ska rädda mig




Fri vers av Sweetfox
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox