Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk när släkt och vänner




Tänk när släkt och vänner

Sjunger man i kyrkorna

Men tänk när släkt är vänner

Eller när de är ovänner

Och släkt


Tyvärr inte allt för ovanligt

Men förståeligt ibland




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 758 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO