Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en drömdans


fingrar

det pirrar
i mina stela fingrar
fingrar
mjuka
som armeringsjärn

fingrar som
smekt
fingrar
som även har
andra minnen
än sill
garndragare
och hummerfiske

i pirret
finns historier
finns drömmar
om mjuka
sommarnätter
och mer
än älvdans

det pirrar
i mina stela fingrar
fingrar
mjuka
som armeringsjärn




Fri vers av tom boreland
Läst 438 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-27 22:59

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja - oerhört snyggt! Här har du verkligen fått till det - upprepningen på slutet är pricken över i!
2010-11-10

  booster82
snyggt!
2010-10-27

  Blåbäret
böjer stålet detta
utan felsteg dessutom
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland