Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min illusion

Du hade hela mig
fast och förtrollad
lät du mig inte leva

Duktigt av dig
att fånga mig sådär
Vi skulle vara för alltid
jag var din andra halva

Det var det du ville
att jag skulle tro dig
en lögn, och en till
Vår relation var
min lycka av dina lögner

Du fick det du ville
och när vi skiljdes åt
lämnade jag dig aldrig
Varje sekund var jag
fast i ditt leende
som aldrig existerade

Varför ska de verkliga drömmar
visa sig vara
en illusion av mina hopp

För att ni så enkelt
fyller min tomhet
med enkla lögner

som blir mitt allt




Fri vers av PollyBlunder
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-27 23:54



Bookmark and Share


  justaskme
så fint tycker jag:)
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder