Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan de stå, eller gå menar jag




I ett s k vittnesbörds möte i frikyrkan
Så stod det en man upp och hov upp sin röst
I talarstolen så ropar han
”Och jag vakna inatt och han blev så stor för mej”

DÄR tyckte hans fru att
NU vart de fel…
Plats för miss-för-stånd
Så hon sitter nere i bänken och ropar
”han menar Jesus”……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger
Publicerad 2010-10-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO