Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastor Karsk och Hebbe som buksvågrar



Pastor Karsk
Hebbes ”gamla kompis” som en gång
Av alla dessa
Försökte rätta Hebbe lite
Efter ett av hans ”snedsteg”

Jag träffade honom
Han jobbar inte så långt härifrån nu
Nu med ny fru minsann
Hehe en av Hebbes gamla påsättningar rentav
Undra om de inte t o m är en som han fick ”rätta” Hebbe om
En av de som Hebbe hade en otrohets raid med….

Så lite världen kan vara
T o m en gammal pastor kan fara
I samma hål
Som Hebbe innan spetsat med ett vrål
Och i det fallet faktiskt
Satt och skröt om det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO