Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tanke på hur mycket han talade om kärlek


Med tanke på hur mycket han talade om kärlek
Så är man förundrad
För de första hur han kunde se ut
För det andra, hur han kunde skrika
För det tredje hur han kunde prata
För det fjärde hur han kunde bete sej mot andra

Och mitt i alla detta så sjöng han
”störst av allt är kärleken”
Men man tänkte i alla fall
”å fan”
Nu FY FAN mer

Tala om kärlek de går an
Men……..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2010-10-29 00:28



Bookmark and Share


  queenia
vem?
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO