Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De va Molin och jag


De va Molin och jag
Och Körberg han var med
För han ska alltid sjunga visa
Och dammet det stod högt tak
Och vitt runt där vi stod
Och alla som vi log
När vi så sjöng

Dricka vin
Vara som små svin
Dammet suger in
I vår torra näsa
Som får lustens dropp
Hjärtat får ett stopp
Och vi våran sorg lätt därmed kan kväsa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2010-10-28 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO