Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi glömde att knulla


Vi glömde att knulla
Ja eller att ”visa varann kärlek”
Men du visade det på andra sätt
Och till andra
Som så ofta så du ”glömde” mej
Det fanns inget kvar, inget över

Så i en dubbelsäng
Låg det 2 ensamma människor
Ensamma så man fryser
Och ryser
Även så här åratal efteråt

Men med vad kallas det
”tro gränsande till övertygelse”
SÅ fanns det andra som gjorde dej
Mindre ensam
Tidvis
Så att se dej ”glad” på jobbet ibland
Stod i så stor kontrast till
Den sura ättika som du serverade hemma
Rena syrafabriken….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-28 16:38



Bookmark and Share


  * MARY *
också väldigt välbekant !
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO