Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den människan skulle jag vilja se,,,



Han hade tummen mitt i handen
ögon i nacken
öronen på skaft
och magen i halsgropen

när

när han fick allt ombakfoten
och han tappade hakan

den människan

skulle jag vilja se


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-28 09:01



Bookmark and Share


  PPQ
tack för dagens leende genial text
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten