Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar av mina tårar

vaknar av att jag gråter
mina tårar vill inte ta slut
min själ är ledsen
sätter mig upp i sängen
ser mig omkring
allt runt mig har rasat
tar upp en bok
men den rammlar ur mina händer
allt jag tar i
rammlar ur mina händer....

kurar i hop mig i sängen
kramar om min kudde
känner tomhet...
saknad...
och en enorm trötthet
orkar inte bygga upp allt
finns ingen ork
finns ingen lust
hoppet det
drogs ner i raset
lååångt låångt ner

tappat bort mig själv
och hittar inte tillbaka
jag följde med dig på din väg
den som skulle bli
vår väg men.....
den vägen
var fel väg för mig
och nu hittar jag inte tillbaka
allt har rasat

orkar inte....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-10-28 12:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt och öppet för när kraften, orken och lusten tar slut, när uppgivenheten blir ett svart hål!
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna