Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själafrost

Stjärnorna lyser
en hund skäller till
Vandrar och fryser
vad är det jag vill?

Längtan som värker
i ensamen själ
Hjärtat förstärker
ta mig ej ihjäl

Skuggorna följer
min väg där jag går
Träddimmor döljer
en frågande tår

Stjärnorna lyser
min väg saknar slut
Vandrar och fryser
dags att gå ut




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-28 20:02



Bookmark and Share


  Anna*
Fint avvägda rim och stadig rytm som småningom tinar det frusna =0)
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye