Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor i ynkan



De finns stora människor
De finns människor
De finns små människor
De finns även de som gör sej mindre än de är
De som gör sej mindre än människor
Över lag
Sen längst ner så finns bl a xxxxx

En av dem sitter och skriver
”kritik”
Här på poeter
Kritik som
”du kan inte”
”du borde sluta”
”dina texter borde inte få finnas”
Ja och så skriver han en del annan skit med

Troligen uppfödd med trasiga leksaker
Och i den mån han skrivet nåt annat
Än skit om andra
Så är det knappast heller imponerande
Men han verkar slå sej för bröstet
För att han är så ”djävla bra” själv
Så djävla bra, tycker han, att han är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-28 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dags att ta ett litet snack med redaktionen! Finns ingen anledning att låta en psykopatoid härja runt och sätta ned den glädje som detta forum KAN medföra om man slapp perversa förtryckare.
2010-10-31

  Bibbi VIP
Massor av applåder! Förstår exakt vad Du åsyftar.

Många har blivit upprörda över denna besserwisserattityd, arrogans och översitteri.

Förstår inte att redaktionen tillåter denna så kränkande attityd.
2010-10-29

  queenia
hm..

stör han dig så

är det inte bara att blunda o gå vidare..

vem det än handlar om..
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO