Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blockerat allt de onda



Jag har blockerat allt de onda
Övervunnit satans text
Och det han gillar
De är alltför sjukt komplext

Och han är uni-vers-ums konung
Om han får sägat själv
Men för mej är han en dvärg











(Jag kanske överdrev med "allt"
Men en del i alla fall
den värsta skithögen
ja i alla fallen en av de värsta
dyngspidarna här på poeter....)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,så blir det när djupt störda fått vittring-tyvärr lyckas de sätta ned humöret på sina "offer".
Handen på hjärtat,hur patetisk är man? När man kallar andra skribenter för ex."PAJASPOET"
2010-10-31

  queenia
vad händer vännen... ? blir oroad av kraften i din text...
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO