Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fyrkantígt


Är man riktigt frisk
Om man man köper fyrkantig fisk
Fångad i ica:s frys
Som gjort för att få dialys

Med fjäll som smulor
Som spröd
En motsvarighet till forntidens nöd
När man åt sitt barkbröd

Lite som fiskarnas egen variant
På blodpudding eller annat
Snusk så sant




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-10-30 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO