Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reality

Som solen lyser över en glittrande sjö
når fullständig lycka aldrig ner till mig.
Jag hade en gång allt som betydde någonting
men sen, utan en blinkning
så förlorade jag allt.

Det som en gång fyllde mitt hjärta
med kärlek och lycka,
har nu omvandlats till en stenmur, kallare än is
Ett hat har vuxit inom mig
och gjort mitt hjärta till en stor svart klump
längst ner i min mage.




Fri vers av Cornelia.J
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J