Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och dess flöde

Sitter och gör absolut ingenting
När jag borde göra massa saker
Fy skäms på mig.
Idag var jag syndigt onyttig
Jag borde veta bättre.
Men känslan av att ha gjort något bra
Sitter ändå djupare




Fri vers av Cornelia.J
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-18 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J