Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista tår

Tysta folk samlas runt
en sten, en grav, ett liv
En gråt så tung och sorgsen
Flickan står och kämpar
Kämpar med smärtan och längtan
efter det som var och det som aldrig kommer att vara
Hans namn flyger med vinden, stolt mot skyn
En sista tår innan allt tar slut




Fri vers av Cornelia.J
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J