Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

En saknad så stor att hjärtat slutar slå
En saknad så stark att man skulle dö för att slippa den
En saknad efter något så stort och vackert
En saknad efter någon som betyder mer än vad ord kan förklara
En saknad efter kärlek
En saknad efter dig




Fri vers av Cornelia.J
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-10-28 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J