Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

Så fort jag hör ditt namn
blir jag varm

Så fort jag ser dig
vill jag bara rusa fram

Så fort jag känner dina armar om mig
så vet jag att jag har hamnat rätt

Då vet jag
att jag hittat hem




Fri vers av Cornelia.J
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 01:22



Bookmark and Share


    Barkbåten
en tår rann från det ömma moders hjärtat
2012-01-26

  Magica VIP
Så fint! =)
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J