Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Obeskrivlig lycka
En dag när allt flyter på
En dag när ingen klagar och alla är lyckliga
Idag är en dag när jag blev så lyckliig
som jag inte trodde att jag kunde bli




Fri vers av Cornelia.J
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-10-28 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia.J