Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggeri konsult


Tiggeri konsult
POOLMEDIA

Istället för att sitta med muggen
Så går man runt med sin ruskande tiggarburk

Rassel rassel 800 kr av 1000
Stannar hos POOLMEDIA

Så skänker du en hundring
Så får de 20 kr av detta till det som du skänker
Det får de flesta att ”fundera över” vad det är
Men POOLMEDIA
Är ett enda stort tiggersammelsurium

Så vill du va säker på att skänka pengar
Som försvinner in i de redan rikas fickor
Så ska du göra det till dom
De stackare som sitter och ringer in sitt tiggande
De får en spottstyver, mellan 4-10% eller nåt

Hur jag vet det?
Jo under förra krisen så sökte jag ”jobb” men
Jag kunde inte med ett så avancerat tiggande
Jag förstod att man skulle känna sej
Som ”svarta sambo” såg ut i den gamla söndagsskolan

”Bocka nu snällt” det är ju inte ens en produkt
men deras upplägg är att de ska se ut som ”produkt”
inte som vad det är, avancerat tigger utan skrupler

”kan du inte SÄLJA för 1000 kronor så SÄLJ
för 750, går inte 750 så sälj för 500 o s v”

Det kallar jag för avancerat tiggeri……
Tiggeri för en god sak visserligen
Men det kan en kokosboll vara med
Och om man för 10 kokosbollar
Så ska väl mer än 2 gå till rätt ställe

POOLMEDIA tigger för egen räkning och kallar det för
”föreningen mot narkotika” ”för ett narkotikafritt samhälle”
o s v…. men I allt ringer man runt och tigger
80 % försvinner i s k ”omkostnader”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-10-29 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO