Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggerikonsulten


Tiggerikonsulten POOLMEDIA
Får inte bara 80% av alla intäkter
Utan även ”ungdomsrabatten”
För de som är i åldern för att få den
”dubbelt kap” för ja, ingenting
i princip




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO