Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kännslan finns där

kännslan finns där
det hugger i mitt hjärta
känner rädsla
känner osäkerhet
känslan som jag vill
tränga undan
sopa undan
men det går inte
den sitter där
du har någon annan
bara vet det
ditt sätt att vara
att prata
att röra vid mig
tårarna bränner
att hålla tillbaka dom
är så svårt
du fräser åt mig när jag
frågar om du träffar någon annan
jag vill inte mista dig
vill inte bli sårad
vill vara lycklig
vill att du ska vara lycklig
kännslan är jobbig
kanske blir det jag som måste gå...





Fri vers av Sabina "ops"
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-10-29 04:32



Bookmark and Share


    Karma Police
Starkt!
2010-10-29

    Karma Police
Starkt!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna