Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret faller


När mörkret faller
Så faller jag också
Inte för den delen
För jag ser dej hellre i ljuset

Allt det där vackra som du har
Alla dessa härliga delar på din kropp
Som jag så gärna känner på
Som det räcker för dej att låta bara ana
Så faller jag, igen

Faller varje gång pladask
Du vet det
Jag vet det
Och va fasen om så hela världen vet det….
Jag älskar att det är så
Jag älskar dej
Älskar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-31 00:42



Bookmark and Share


  pixiee
mmm vet precis
2010-10-31

  queenia
vackert...

*ros*
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO