Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blev


När blev kroppsnära

Kroppssära


Och kroppskontakt

Missconduct


Renderande utvisning

Och kroppsära


Blev utspisning

Typ soppkök….


Utan upplägg, lök eller kryddor…

Och sen utvisning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO