Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September det året


September det året

Hon förlorade en far

Jag förlorade en svärfar

Och en fru

På samma gång….

Ingen av dom fick jag tillbaks

Fast hon ljög om det

I åratal




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO