Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom där curlingföräldrarna


Dom där curlingföräldrarna

Nu så vägrar dom låta sina barn vittna

Men dom vill säkerligen att andra ska



Och på det viset sätta fast buset

Det är inte bara ouppfostrade och bortskämda ungar

Som de ser till att ordna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-30 19:48



Bookmark and Share


  LassO
Mysjkin, kommentar efter intelligens ;=)
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO