Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjälskott



Åter i samma by i Dalarna som numer kallas för ”50 talsbyn” med sina skivbolag och ”rockabilly” så fanns det en gammal mackägare som skulle ”ha all fyllning” så fort det var nåt och blev förbannad om han inte fick det.
Vi snackade om det en gång, Engan och jag och lite less på den gubben så sa jag, ”han kunde dom väl slänga i fyllningen”
”Ja” sa Engan ”men en sån tjurskalle han blev väl ett tjälskott där med”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO