Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten

tomheten vandrar in i mig

plockar upp sina saker

ställer i ordning

den har varit borta hos nån annan ett tag

men nu gör han sig hemmastadd igen

 

och jag låter det ske




Fri vers av micke marin
Läst 465 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-10-29 09:32



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Tycker om den här trots den lite sorgsna tonen...den väcker mycket tankar hos mig, och jag undrar ibland om den där tomheten kan vara en växtkraft samtidigt...
Nåja din dikt tilltalar mig och du lyckas säga mycket i få rader.
2010-11-09

  vera gade VIP
dessa rader kan tolkas på väldigt många olika sätt..även för mig själv kan jag läsa dem med än den ena än den andra innebörden ..det är en extra rikedom..nu är det 2 år sedan vi sågs i Eksjö i höstsolen!
2010-10-31

  Mr Lindemann VIP
Ja, det g'äller att vila och våga vara i tomheten
annars tar rastlösheten över och man flyr från sitt inre tomrum

in i olika yttre aktvititer som man inte blir uppfylld av

bra förmedlat med ett par få ord så




2010-10-31

  © anakreon VIP
Det är den sista raden
som förmedlar känslan
jag är väl bekant med.
Calle
2010-10-31

  korpfjäder
tomhet kan vara, att göra plats för något - den föder längtan och längtan är en sorts kärlek, du vet...
2010-10-31

  Blåbäret
nej, inte så
tomheten är en orolig själ, den flyttar snart igen
den gör bara rum för det nya att flytta in
för förändring och förnyande...
2010-10-29

  Arja Söderfeldt
Känner mig lite träffad. I går gick jag och funderade på vad som egentligen händer, när ålderdom beslaga tar ens kropp. Klotter och drivved och så...
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin