Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag går i cirklar och tycker att jag inte utvecklas alls förrän jag gått ett varv och inser hur mycket jag ändå lärt mig


livet är en kamp, kampen är en häst, hästen är ett djur, djuret är en man....

går in i mig
försöker se vad som finns
vem är jag?

tittar ut
försöker vara i nuet
var är jag?

sänder en bön
till universum
var är jag på väg?

jag hittar inget i mitt inre
jag ser inget i nuet
jag får inget svar på min bön

jag försöker för mycket
eller
försöker jag för lite
eller
kan jag helt enkelt inte koppla av
från livet?

så nu ids jag inte försöka mer idag ...




Fri vers av Gunsan
Läst 696 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan