Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns olika, en del är överhet andra spydighet


Han den spydiga
Som växte upp med trasiga leksaker
Har bytt namn

Men spydigheten finns kvar
För att visa det så skickade han
Ett par ”kommentarer”

Vissa blir bättre som andra människor
Än samma med annat namn
Känns de som

De som verkar snedtända
På allt och alla




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 18:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra att Du är uppmärksam.

Vad kallar han sig nu då?

Applåd!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO