Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körigt...

Tempot växlas gärna ned

hastighetsgränsen är regelstyrd

går det för fort bötfälls jag

I mitt fall med magsmärtor och överdriven ångest

Stora val borde automatiskt vara hopp

att tas på allvar är väll detsamma som bälte på

Jag väljer gärna en väg

men vilken är den....




Fri vers av flickan i spann
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 13:54



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Intressant metafor jaget som bil, men vi är inga bilar och vår karta är plastiskt, kompassen svårtläst och alltför komplex att förstå. Ett intrikat dilemma.
2010-10-29

    ej medlem längre
Fin körjournal! ;)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann