Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud som bringar lycka

Positiva smekningar för mina öron är

"Mamma jag älskar dig"

kyrklockans slag vid bröllop

skrattet hos min vän

regnet mot min ruta

fiolstråkar som vittnar om det igenkända

tysnaden som jag kan affrimera vad jag vill...




Fri vers av flickan i spann
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann