Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns ensamheten

Jag minns...

Ensamheten.

Åskvädret.

Blixtar som lyste upp hörnet,
där jag gömde mig,
rädd och ensam.

Jag minns...

Tårarna jag fällde,
för den olidliga
tystnadens skull.

Jag minns...

Vännen jag bjöd hem.

På bruna bönor.

Pratet, skratten.

Jag minns...

Slutet på ensamheten.

Jag minns...

Gemenskapen.




Fri vers av Amorina
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina