Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmare än solen

Jag är långt borta
då jag upptäcker
hur världen är
utan dig

Fast vattnet är varmt
och solen strålar lycka
så känns det tomt
Jag befinner mig på avstånd
för att komma närmare dig

Jag läser dina ord
en gång till
och de värmer mer
än solen vid ekvatorn

De är enkla ord
som betyder så mycket
och får mig att önska
att du var här med mig





Fri vers av PollyBlunder
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 21:23



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Skruttan, denna får mig att tänka på dig- kom hem snart
2010-10-30

  vargtass
Mycket fint =)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder