Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äkta fejkad vänskap

jag saknar dig
och undrar
varför du försvann
du som brann
liksom jag
jag som trodde vår
vänskap var äkta

men äkta tycks
inte finnas
annat än i min fantasi
fast det gör ont
på riktigt,inuti

du och jag
vi
men någon annan
fick din tid
och min vänskap
visade sig hade bara
varit där för att
trösta dig i ensamhet

och när du kände dig
lycklig igen
fanns ej längre plats
för mig i din
verklighet

eller blir du hindrad
kan du inte göra
det du vill
låter du andra styra
ditt liv

ja då är det bara
att beklaga

men jag vill inte
ha så falska människor
omkring mig...




Fri vers av firefire
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-29 16:57



Bookmark and Share


  Anna*
Det är svårt när människor oförklarligt bara försvinner utan att man förstår varför. Skickar en stor varm kram!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire