Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt till förmån för de stackars utländska bärplockare,som skuldsatt sig med tiotusentals kronor ,kommit hit, arbetat mycket hårt och blivit blåsta på hela sin lön !


"Bärplockarna"

Bärplockarna
fattigt folk från Asien
lånar flis för resan hit
jobbar hårt
bor uselt
blir lurade av
ruttna lurendrejare
får ingen lön

Dålig koll av
svenska ansvariga
släpper in lurendrejare
som blåser dessa stackare

Vi måste ha lite ordning
på denna arbetsmarknad
inte låta vem som helst
etablera sig utan kontroll
Dessa Skunkar skulle
ha stoppats då

Är det, OK , Reinfeldt ?
VAD vill Du göra åt det ?

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-29 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Reinfeldt skiter väl i bärplockare,han har fullt upp med att täta korruptionsläckor i miljödepartementet!
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska