Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Limerickar med kickar !

Det var en gång en furste
som hade fel på törsten
drack saltvatten
hela natten
så det blev "rena uschet"


Det var en fuhrer i Trosa
som rasisterna rosa´
fick en hammare i magen
en skära i baken
så han, i backen, nosa

Det finns en SS-man i Flen
som tror han är så ren
men, rullad i tjära
så blev det nära
att de kasta´n i Rhen !


Det var en gång en diktarbluff
som med många sökte gruff
men , på en signal
så kom en stor Val
och svalde denna :Glufs !


-----





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska